2. Vaivaa taikinasta ilmat pois, ja kauli levy jauhoja apuna käyttäen. Ripottele levylle fariinisokeria, kanelia ja hienonnettuja pekaanipähkinöitä. Kääri rullalle ja leikkaa noin 12–14 osaan.
3. Sulata voi ja sekoita siihen ruokosokeri. Lusikoi voi-sokeriseosta jokaiseen muffinipellin koloon. Laita pulla leikkauspinta ylöspäin vuokaan.
4. Kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa peitettynä. Voitele pullat vatkatulla munalla.
5. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä hetki. Ota pois vuoasta, ja lusikoi pohjalle jäänyt karamelli pullien päälle. Sekoita tomusokeriin vesi tai sitruunamehu, ja valuta kuorrutusta pullien päälle.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tahmeat pekaanipähkinäpullat